watch sexy videos at nza-vids!
Kisah lucah melayu, jiran, masturbasi, softcore, tante girang, bestiality, selingkuh, skandal, pemerkosaan, English Story, hot story, cerpen, kisah erotis, kisah erotik

Awek Kolej Sedap Digomol

sewaktu aku di Kuala Lumpur Perempuan ini belajar di satu kolej dengan aku. Nama dia ni Anindya. Dia ni sangat baik dengan aku sampaikan kita orang boleh berguraumelampau-lampau. Jadi aku selalulah bercerita yang lucah-lucah dengan Tashani.

Kadang-kadang aku beri dia DVD. Apalagi cerita blue le. Tapi bila akunak tengok dirumahnya dia tak kasi sebab abangnya berada dirumah. Kalautidak gerenti aku belasah cipap nya.

Awek Kolej Sedap Digomol

Jadi suatu hari, aku ajak dia makan. Habis makan tu aku terus ajak dia lepak kat rumah member aku. Kebetulan member aku seorang saja tinggal dirumah. Sampai je kat rumah di situ, member aku pun buat-buat kata nak keluar.

Apa lagi happy lah aku, line dahclear. Bila member aku dah keluar je, aku pun apa lagi? Teruslah aku belasah si Nindya ni, mana boleh tahan? Mula-mula aku tengok dia ni pemalu orangnya.

Tapi aku tahu dia gerenti gian punya. Sebab selalu dia cerita bila dia tengok dvd blue seorang diri, dia selalu bayangkan kalau dia dapat jadi pelakon blue film tu.

Jadi aku pun pegang tangan nya sambil dengan suara lembut aku “Nindya, janganlah mengelak lagi bukan senang dapat peluang macam ni”. Nindya bersetuju tapi dia suruhaku berjanji agar jangan masukkan air mani ku kedalam cipap nya.

Dia takut kalau-kalau mengandung jika aku pancut dalam cipap nya. Untuk mengelakkan risiko, aku sanggup pergi 7-Eleven untuk membeli kondom. Bakkata orang beringat sebelum terkena. Sesampai sahaja aku di rumah, aku pun terus masuk kebilik member aku yangcuma ada katil bujang.

Cerita Sex Awek Kolej Sedap Digomol

Aku terus buka bajuku dan gomol dia. Aku cium mulutnya. Tangan ku merayap ke tengkoknya, kebelakang badannya hingga Nindya mula kedengaran merengek. Tangan ku terus meramas chamber dia.

Sebabdah tak tahan sangat, aku menghisap chamber Nindya dari luar baju. Nindya terus melucutkan pakaiannya lalu di letakkanya di tepi katil. Apalagi apabila aku terpandang saja cipap Nindya yang tembam dan berwarna merahcoklat itu dan chamber nya yang masih bercoli, time tu jugak batang konek aku stim Aku dengan cool jer terus membuka seluar dan seluar dalam aku.

Nindya pun naik syok tengok aku dalam keadaan “naked” dan terus melurutkan coli coklat jenis Triumph nya. Selepas itu, aku dengan tak sabar terus merebahkan Nindya diatas tilam.

Akujilat buah dada dia, then kuhisap dan kadang-kadang sebab dah terlampau geram aku gigit puting Nindya. Nindya nampak steady jer. Tapi tangan dia sudah mula mencari batang konek aku.

batang konek aku ni tak lah besar sangat. Biasa sajalah standard saiz melayu. Nindya genggam batang konek aku dan cuba “masturbate” kanaku. Yang paling aku tak tahan bila dia nak kulum batang konek aku.

Cite lucah Awek Kolej Sedap Digomol

Aku ingatkan best, tapi bila dia kulum batang konek aku, aku rasa ngilu semacam. Mana taknya, kepala bana aku terkena gigi dia, patut ler. Tapi, bestlah jugak dia ni.

Then, aku pulak mainkan peranan. Aku mula turunkan mukaku ke celah-celahkangkangan cipap Nindya. Dia pada mulanya mengelak sebab dia kata takyahjilat, kotor. kalau nak terus masukkan jer, aku tak fikir apa time tu, soaku layan je lah stim aku.

Apabila lidahku tiba ke cipap Anindya yangberbulu sedikit tu aku dengar dengar dia merengek”. fh. best. lagi. please. ! ” Kadang tu dia naikkan cipap diake atas sebab dah tak tahan sangat.

Tak lama aku jilat cipap dia. 5 minit jer. Aku overhall cipap dia dan menjilat biji clit. Ph. Bestlah. So, lepas jer aku jilat cipap Nindya, aku rasa air mazinya dah banyakmelimpahi bulu, aku memusingkan badan lalu mengacukan batang konek ku betul-betul ke cipap Nindya.

oh! sedapnya! Nindya menanti dengan ghairah. Aku geselkan batang konek ku kat cipap dia. Licin jer rasanyer. Then, aku pun apa lagimasukkan jelah batang kedalam lubang cipap Nindya.

Nindya mengerang kesedapan lalu terus memeluk kakinya kepinggang aku. Kangkanganyer toksah cerita lah. punyalah luas. Aku pun hayunlah laju-laju. Oleh kerana air cipap Nindya terlampau banyak, air mazi aku dah meleleh maka lajulah batangaku menujah cipap Nindya.

Oh sungguh hebat cipap Nindya ni. Tak sampai 10 minit aku rasa macam nak terkeluar jer air mani aku ni. Aku berhentikejap. Malas nak capai klimaks cepat sangat.

Aku pun pakailah kondom yang aku beli tadi. So aku masukkan batang konek ku kembali ke cipap Nindya. Hish. bosan betul rupanya kalau pakai kondom. Tapi sebab safety punya pasal, aku pakai je lah.

Awek Kolej Sedap Digomol Awek Kolej sedap, cite lucah gomol awek kolej sedap, cerita melayu batang stim, cerita seks Malaysia Awek Kolej Sedap Digomol[i-Awek Kolej Sedap Digomol Awek Kolej sedap, cite lucah gomol awek kolej sedap, cerita melayu batang stim, cerita seks Malaysia Awek Kolej Sedap Digomol]

Tashani pun pandai, dia henyaknya cipap nya rapat ke batang konek aku. Betul-betul akutak tahan dibuatnya. Tapi aku control. Malaslah nak pancut awal. Tashabelum puas lagi, nanti dia underestimate aku pulak (pancut awal).

Aku teruskan henjutan aku ini sampai satu peringkat dia dah tak tahangila. Nindya mengerang kuat nak mampus. ” yes. yes. Fuck me baby. ” Aku rasadia dah sampai klimaks kot.

Aku tak fikir apa. Cuma aku tak tahan dengardia menjerit. Lagi ler aku belasah cipap dia. So enjut punya enjut sampailah aku climax. Bila dah tak tahan sangat.

aku pun terus mengeluarkan air mani ku ke dalam kondom tu. Fuuh. Best gila lah. Rasa macam nak lagi jer. heh.

Back to posts
Comments:

Post a comment


2 | 6 | 403 | 685 | 1110201
CERITA KONGKEK
Indon
CERITA XXX
Cerita Stim
Cerita Lucah
Cerita Melayu Boleh XXX
Melayu Story
Cerita Gay Melayu
Cerita Lesbian
© 2009 - 2016 CeritaKita-X.sextgem.com
Cerita Mesum Lucah Melayu & Artikel Seks