watch sexy videos at nza-vids!
Kisah lucah melayu, jiran, masturbasi, softcore, tante girang, bestiality, selingkuh, skandal, pemerkosaan, English Story, hot story, cerpen, kisah erotis, kisah erotik

Masukan Lidahku kedalam Puki Akak

Aku agak rapat dengan akakku. Aku baru 18 dan akakku, Mima, berusia 21 tahun. Memang ku akui bahawa Mima mempunyai tubuh yang solid. Dia pernah menjadi model part-time di KL.

Dia memang selalu tukar balak tapi saya memang tak pernah menyoal pasal hal dia. Tidak pernah pulak saya terfikir nak konkek Mima. Tapi tanpa kuduga, kudapat rasa tubuh Mima yang mengiurkan.

Ia bermula apabila saya ponteng sekolah pada suatu hari Isnin tertentu untuk mengelakkan perhimpunan. Mima tak sedar saya ada kat rumah hari tu. Lebih kurang pukul 10 pagi aku terdengar bunyi orang mengerang seperti dalm adegan seks dalam filem blue.

Aku turun bawah ke ruang tamu untuk lihat punca bunyi itu. saya terkejut melihat Mima bogel dan terlentang depan kaca tv. Aku naik stim jugak tengok Akak Mima. Ini first time aku tengok “a naked girl in life”. Sebelum ini semuanya dalam tv saje.

Cite lucah Masukan Lidahku kedalam Puki Akak

Dia ada buah dada yang sungguh menghairahkan. Puting susu yang kemerahan itu seolah memanggil aku.

saya pun bukak seluar saya dan duduk separuh bogel kat tangga. Memang aku tak pakai seluar dalam. Dalam masa itu, Mima sedar saya perhatikan dia. Dia langsung tidak menunjukkan tanda-tanda terkejut.

Dengan rileks dia ajak aku duduk dengan dia.  saya agak takut tapi saya beranikan diri baring sebelah dia. Sebelum saya sempat buat apa-apa, Mima sudah hisap balak aku. Tak pernah aku bayangkan sesiapa akan hisap balak aku. Dia jilat habis dua bolaku sambil hisap balak ku macam ‘ice-cream’.

Baru saya nak melepas je, dia berhenti. Dia kembali terlentang. Kemudian, dia tarik kepalaku dan letak kat puki dia. Dia suruhku main dengan puki seperti kat dalam gambar itu.

saya memang pernah dengar memberku cerita pasal main puki . So, saya ikutlah petua dia. saya mula dengan jilat bibir puki nya. Bukan main syok dia dengan sensasi itu.

Aku ulang beberapi kali sebelum masukkan lidahku kedalam puki akak. Dia menjerit dan meronta-ronta kesedapan ketika itu. Aku pulak sudah syok merasa tubuh dia.

Masukan Lidahku kedalam Puki Akak, cite lucah sex masukan lidahku kedalam puki akak, cite seks adik beradik, cerita lucah jilat puki akak, masukan lidahku[i-Masukan Lidahku kedalam Puki Akak, cite lucah sex masukan lidahku kedalam puki akak, cite seks adik beradik, cerita lucah jilat puki akak, masukan lidahku]

Masukan Lidahku kedalam Puki Akak

Sambil main puki , aku mancapai buah dadanya dan picit berulang kali. Jeritan Mima bertambah kuat. saya kemudian hisap tetek Mima yang sememangnya besar.

Sesekali saya gigit puting susu untuk memanbahkan keseronokan. Akhirnya, saya tak dapat tahan lagi. balak ku dah nak meletup. Aku nak sumbat kat puki dia tapi saya takut nanti dia pregnant.

Jadi, saya sumbat balak aku kat mulut Akak Mima. Mima dengan akurnya telan air maniku. Selesai pancut je, saya masukkan balak aku dalam puki dia. Aku tarik dan tolak berulang kali untuk capai klimaks.

Mima terjerit sakit bercampur syok waktu saya jolok dia. Lepas saya klimaks, kita baring je kat ruang tamu untuk beberapa jam sebelum kita pulih semula. Sejak hari tu, kakakku sering membawa pulang teman-temannya untukku jolok.

Back to posts
Comments:

Post a comment


1 | 9 | 9 | 372 | 1101286
CERITA KONGKEK
Indon
CERITA XXX
Cerita Stim
Cerita Lucah
Cerita Melayu Boleh XXX
Melayu Story
Cerita Gay Melayu
Cerita Lesbian
© 2009 - 2016 CeritaKita-X.sextgem.com
Cerita Mesum Lucah Melayu & Artikel Seks